Mojave install booted but missing items
Started by jminrod


Rate this topic
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


1 posts in this topic
jminrod
Junior Member
**


0
2 posts 1 threads Joined: Oct 2019
10-29-2019, 05:17 PM -
#1
Current Build below. I have it were it boots into the newest clover and 10.14.6. Right now I am trying to get wifi & sound and eventually nvidia card working. I am also trying to find out how to get new kexts into the library/kext folder. I remember reading that you cant use finder,  but then 6 more pages that really didn't tell me what to do or told me more than I was comprehending.
Any help would be greatly appreciated.


My current Build that works with El Capitan on a separate SSD
MotherBoard
GIGABYTE GA-Z97X-UD7 TH LGA 1150 Intel Z97 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard

Power
CORSAIR RM Series RM650 650W ATX12V v2.31 and EPS 2.92 80 PLUS GOLD Certified Full Modular Active PFC Power Supply

Processor
Intel Core i7-4790K Devil’s Canyon Quad-Core 4.0 GHz LGA 1150 BX80646I74790K Desktop Processor Intel HD Graphics 4600

RAM
Crucial Ballistix Tactical 32GB (4 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model BLT4KIT8G3D1608DT1TX0

Graphics Card
Nvidia GEFORCE GT 740 SC

WIFI Assist
TP-LINK TL-WDN4800 Dual Band Wireless N900 PCI Express Adapter, 2.4GHz 450Mbps/5GHz 450Mbps, IEEE 802.1a/b/g/n, WEP/WPA/WPA2
jminrod
Junior Member
**


0
2 posts 1 threads Joined: Oct 2019
11-03-2019, 10:04 AM -
#2
Is there something that I am missing to get at least the wifi working? Is there more info I need to add here? Any help would be greatly appreciated.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)